Servicii clienti

 •  

 • Transport & Livrare

  Transport

  Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand firmele de curier Nemo, Urgent Curier, Fan Courier sau Posta Romana.

  Produsele sunt livrate in ambalaj de carton, original si sigilat si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

  Costul de transport se calculeaza in functie de greutatea produsului comandat si de localitatea de destinatie. Pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat costul de transport va fi mai mare, continand un supliment de 1 leu / km exterior, kilometri calculati de la cel mai apropiat punct in care exista agentie de curierat, pana la localitatea de destinatie. De aceea, pentru aceste localitati, si pentru colete mai mici de 15 kg, este recomandabil transportul cu Posta Romana, deoarece aria de acoperire este mai mare. In schimb, la transportul prin Posta Romana, timpul de livrare va fi mai mare cu 1-2 zile.

 •  

  TRANSPORTUL GRATUIT se acorda pentru comenzi cu valoare de peste 500 lei in limita a 20 kg. Transportul gratuit nu se acorda la utilaje si scule, turba si ingrasaminte solide.

  Livrare

  Odata ce a fost plasata o comanda, firma noastra va valida comanda prin contactarea telefonica a clientilor sau prin e-mail. 

  Livrarea se face in termen de 2-3 zile de la confirmarea comenzii de catre operatorul nostru. Fac exceptie pomii, butasii de trandafiri, vita de vie, arbustii fructiferi, care necesita un termen mai mare, respectv 3-7 zile, necesar recoltarii din pepiniere.  

  Fiecare comanda va fi livrata la adresa precizata si reconfirmata prin telefon si e-mail. La primirea coletului va rugam sa verificati in prezenta curierului daca acesta contine ceea ce ati comandat si sa semnati de primire. Orice reclamatie ulterioara in legatura cu lipsa unor componente din colet nu va fi acceptata. 

  In caz de forta majora (proteste, greve, incendii, calamitati naturale, epidemii, indisponibilitate la producator etc.) ne rezervam dreptul de a intarzia sau anula livrarea produselor comandate. 

  In situatia in care coletul nu va fi predat din cauza refuzului de primire sau de plata a coletului sau din imposibilitatea contactarii Destinatarului, Agrina Prod SRL va anula comanda si ii va restrictiona accesul pentru comenzi ulterioare si/sau la anumite modalitati de plata. La urmatoarea comanda, plata produsului si a transportului se va putea efectua numai in avans, prin transfer (ordin de plata).

  Daca anumite caracteristici ale produsului sau pretul au fost editate gresit, ne rezervam dreptul de a anula o comanda, daca livrarea nu a fost inca efectuata. 

Politica de confidentialitate

Informare privind protectia datelor personale

SC Agrina Prod SRL, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.ferma-gradina.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site, fiind inregistrata sub numarul 35843 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal tinut de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, Agrina Prod are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

- dreptul la informare (art.12);
- dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
- dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
- dreptul de opozitie (art.15);
- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
- dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Agrina Prod SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Scopul colectarii datelor

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Agrina Prod SRL pentru  confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale si ne angajam in fata clientilor sa nu furnizam aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizam strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Agrina Prod SRL.

Agrina Prod SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra adresata la adresa Str. Armoniei bl. G88, parter, Zalau, jud. Salaj se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Agrina Prod SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Agrina Prod SRL si ale site-ului www.ferma-gradina.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cind Agrina Prod SRL este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Colectarea de date cu caracter personal

Pe langa cele precizate  mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.ferma-gradina.ro implica efectuarea de comenzi on-line si necesita furnizarea informatiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv a datelor cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.ferma-gradina.ro  in urmatoarele scopuri:

- facturarea produselor si a serviciilor comandate de dumneavoastra;
- asigurarea livrarii produselor si serviciilor comandate;
- asigurarea garantiilor.

 • Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite institutiilor abilitate fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele.

   

 • Retur & Inlocuire

  Retur

  Daca in timp de 14 zile calendaristice dupa achizitionarea produselor, din orice motiv, doriti sa renuntati la cumpararea produsului dumneavoastra, puteti sa ni-l trimiteti si veti primi banii inapoi. Produsul retunat trebuie sa fie nefolosit si in ambalajul original fara ca ambalajul sa fie deteriorat sau rupt. Produsul nu trebuie sa fie incercat, zgariat, rupt, decolorat, spart, mototolit, cu pete sau urme de folosire. In cazul in care prezinta semne din cele precizate mai sus el nu poate fi returnat.

  Contravaloarea produsului returnat se va transfera direct in contul bancar al persoanei care a facut comanda si a platit produsul, in termen de maxim 30 de zile de la receptia produsului de catre noi. Produsul trebuie insotit de toate documentele si accesoriile primite, fara semne de uzura.

  Intentia de a returna produsul si denuntarea contractului se poate face numai in scris, prin e-mail, la adresa comenzi@ferma-gradina.ro. Puteti initia procesului de retur numai dupa ce ati primit confirmarea noastra si adresa de livrare prin e-mail.

  Cheltuielile de transport ale produsului returnat cad in sarcina clientului.

  Inlocuire

  Daca produsul cumparat nu functioneaza sau are vicii de fabricate el va fi inlocuite pe loc cu un produs in stare buna de functionare. Este nevoie ca aceasta constatare a nefunctionarii sa ne fie comunicata in scris, pe adresa comenzi@ferma-gradina.ro in termen de 48 de ore de la receptionarea produsului defect.

  Daca nu este posibil ca produsul sa fie inlocuit cu unul identic el va putea fi inlocuit, la alegerea clientului, cu unul similar sau se va returna contravaloarea in contul clientului. Cheltuiala de transport va fi fi suportata integral de catre firma noastra.

  Daca notificarea se face ulterior termenului de 48 de ore, produsul face obiectul garantiei, si va puteti adresa firmei de service a producatorului.

  Returul produselor este reglementat de Ordonanta nr. 34/2014 si precizeaza:  "Consumatorul persoana fizica are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

 • Comenzi

   a) Comanda online 

  In fereastra din stanga sunt prezentate categoriile de produse. Facand clik pe categoria dorita ajungeti la subcategorii, apoi la tipul de produs dorit. Folosind sistemul de filtre din partea stanga, aflat sub categorii,  puteti restrange aria de cautare. Puteti cauta produsul dorit si cu ajutorul ferestrei <<search>>, din partea dreapta sus. Puteti selecta mai multe produse si sa le comparati utilizand functia <<adauga la comparare>>. Odata ce ati gasit ceea ce se potriveste dorintelor dvs. apasati butonul <<adauga in cos>>. 

  Veti fi redirectionati automat in pagina cosului de cumparaturi, unde se pot opera eventuale modificari de cantitate, se poate renunta la unul sau mai multe produse.

  In partea stanga jos completati detaliile privind transportul (in prima faza doar localitatea si codul postal) si se va calcula automat costul de transport. Daca sunteti de acord cu comanda treceti la pasul urmator - finalizarea comenzii. 

  b) Comanda prin telefon 

  Comanda dumneavoastra poate fi facuta si prin telefon la numarul 0724.23.91.43.  Ea va fi preluata de un operator, care va inregistra datele de facturare si adresa de livrare. 

  c) Comanda prin e-mail 

  Comenzile se pot face si prin e-mail, la adresa comenzi@ferma-gradina.ro. Va rugam ca in acest e-mail sa precizati produsul si cantitatea dorita, adresa de livrare si un numar de telefon la care sa puteti fi contactat. Veti fi contactat telefonic si veti primi confirmarea inregistrarii comenzii dumneavoastra.                 

 • Plata, Preturi & Promotii

  a) Plata ramburs, cu numerar la livrare

  La ridicarea produselor veti plati contravaloarea lor direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii.

  b) Ordin de plata

  Produsele se pot plati si cu ordin de plata, pe baza unei facturi proforme, care va fi emisa in momentul plasarii comezii. Livrarea produselor se va face dupa ce banii vor intra in contul firmei noastre.

  Preturile produselor postate pe site sunt exprimate in lei si includ TVA. Preturile motouneltelor contin si taxa verde. Preturile de pe site vor fi aceleasi cu cele de facturare. 

  Daca din motive de editare pretul de pe site este unul gresit, vom anunta in cel mai scurt timp clientul care a plasat comanda despre eroarea produsa si vom anula livrarea respectiva. Preturile de pe site pot fi modificate zilnic, in functie de conditiile de piata.

  Ofertele si promotiile noastre sunt valabile in limita stocurilor disponibile, respectand termenele precizate in paginile produselor. Firma noastra face toate eforturile de a furniza informatii corecte despre preturi si caracteristicile produselor. Cu toate acestea, este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu (art. 1303 Cod Civil), firma noastra are dreptul sa anuleze comanda cumparatorului. 

 • Urmarirea comenzii

  Dupa plasarea comenii puteti afla stadiul in care se gaseste (preluata, in procesare, data la care a fost livrata, finalizata). In contul dumneavoastra de pe ferma-gradina.ro veti gasi AWB-ul si informatii despre transport, astfel incat sa aflati data exacta la care produsele vor ajunge in posesia dumneavoastra.  

 • Actualizare informatii cont

  Pentru procesarea rapida a comenzii dumneavoastra va sugeram sa va inregistrati pe site prin crearea unui cont. In orice moment aveti posibilitatea sa modificati sau sa stergeti datele introduse.