Datele si informatiile personale primite  timpul efectuarii comenzilor, sunt tratate strict confidential si nu vor fi transmise unor terte parti, fiind utilizate doar in scopul declarat al acestui site: facturarea, livrarea produselor comandate, confirmarea comenzilor si solutionarea cazurilor de retururi. Datele furnizate de catre utilizatorii site-ului sau cele vizibile in momentul contactarii telefon sau e-mail, sunt utilizate numai in scopurile mentionate anterior. Ele nu vor fi vandute, inchiriate sau oferite altor comercianti sau persoane fizice.

Datele tale nu vor fi divulgate tertilor cu exceptia furnizorilor de servicii de livrare colete, anume Posta Romana si curierul rapid intern si international, iar acestor terti le vor fi comunicate doar informatiile necesare efectuarii livrarilor. Nu putem fi facuti responsabili pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele tale personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.